Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van deze cookies, zoals beschreven in ons privacybeleid. Sluiten

Over KAJ D'Aa

Dé KAJ... Een jeugdbeweging zoals die vele andere? Nope, guess again... Onze KAJ is veel meer dan dat! Het is een veilige plek met plaats voor je eigen ik én groepsgevoel, een plek waar je fantastische herinneringen kan opdoen, waar je de zotste dingen kan uitproberen, waar je je kan ontspannen en zo veel meer! In onze jongerenbeweging tellen jij en je mening mee! Respect, vriendschap, zelfvertrouwen, actie en vorming worden in onze jeugdbeweging hoog in het vaandel gedragen! En je weet: "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!" Ja, ook jou willen we erbij!

Wat heeft KAJ D'Aa jou te bieden?

Je wint gegarandeerd friends for life! En dit in een goed uitgeruste en omkaderde jeugdbeweging waar iedereen met zijn eigenheid zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontplooien met respect voor alle anderen. Je krijgt gelegenheid tot zelfstandigheid, creativiteit en dingen doen en organiseren die je anders nooit zou doen.

Groepsfoto


Werking

KAJ D'Aa is de welbekende KAJ groep van Sint-Jozef Londerzeel. Met ons kleine, maar uitermate gezellige groepje, trekken we er regelmatig op uit! Samen zorgen we voor een toffe sfeer op allerlei activiteiten die kunnen gaan van filmmarathons tot sporten, van quizzen tot bowlen, van het steunen van goede doelen tot een gezellig babbelmomentje, enz. met een zomerkamp als kers op de taart. Of wie weet wil jij eens zelf een activiteit organiseren? Alles kan, kortom voor ieder wat wils!

Groepsfoto