Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van deze cookies, zoals beschreven in ons privacybeleid. Sluiten

Over KAJ D'Aa

De KAJ? Een jeugdbeweging zoals die vele andere? Wees maar zeker van niet! KAJ is veel meer dan dat! Een plek waar je jezelf kan blijven, een plek waar je vrienden voor het leven maakt, een plek waar je fantastische herinneringen kan opdoen, waar je de zotste dingen kan uitproberen, waar je je kan ontspannen en zo veel meer! In onze jongerenbeweging tellen jij en je mening mee! Respect, vriendschap, zelfvertrouwen, actie en vorming worden in onze jeugdbeweging hoog in het vaandel gedragen! En je weet: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!” Ja, ook jou willen we erbij!

Groepsfoto

Werking

KAJ D'Aa is de welbekende KAJ groep van Sint-Jozef Londerzeel. Met ons kleine, maar uitermate gezellige groepje van 50 jongeren trekken we er iedere week samen op uit! Samen zorgen we voor een toffe sfeer op allerlei activiteiten die kunnen gaan van filmmarathons tot sporten, van quizzen tot bowlen, van het steunen van goede doelen tot een gezellig babbelmomentje, enz. Kortom voor ieder wat wils! Wij amuseren ons steeds samen, en zeggen zeker geen neen tegen nieuw bloed! Iedereen is welkom, ook jij!